مشغول تماشای فیلم بودم که در آن فرآیند ورود دو نفر به یک رابطه ی عاطفی را نشان می داد و من به عنوان یک مخاطب، مدام این سوال در ذهنم نقش می بست که چرا به این رابطه وارد شدند؟
این سوال به این معنا بود که اشتباهاتشان را برای شروع یک رابطه به شکل خیلی واضح و بارزی می دیدم. در حین تماشای فیلم به طور کل از خودم پرسیدم، اشتباهات رایج و کلیدی در ورود به یک رابطه کدامند؟
جواب به این سوال، موضوع مهمی ست که لازم و ضروری است برای ورود و داشتن یک رابطه ی سالم بدانیم.
در این مقاله قصد داریم به 3 اشتباه رایج و کلیدی در رابطه بپردازیم.
سرفصل ها
|
اشتباه اول در رابطه؛ سوالات کافی نمی پرسیم
-
چرا در یک رابطه سوال نمی پرسیم؟
یکی از اشتباهات کلیدی و رایج برای ورود به رابطه این است که سوالات کافی نمی پرسیم. در زیر برخی از دلایلی را که چرا در شروع یک رابطه سوالات کافی نمی پرسیم، آورده ایم:
- رمانتیک نیست: می گویند: (عاشق شدن) یک تجربه ی رمانتیک است اما (مصاحبه) یک شخص، نه. بنابراین به خود اجازه می دهیم که اغوا شده و به بیرون رفتن برای شام، میهمانی، تحسین و تعریف از یکدیگر و انواع و اقسام رفتارهای دیگری که در شروع یک رابطه خود را آشکار می سازند تن دهیم و به اصطلاح از خود بی خود شویم.
این همان چیزی است که در فیلم ها دیده ایم و در کتاب ها خوانده ایم، که عشق (این چنین) است. شما نباید از او سوال های زیادی بپرسید در عوض باید به او نگاه کنید و فوراً دریابید که او (همان گمشده ی) شماست.
افسانه های عشقی می توانند شما را به دردسر بیاندازند، در واقع به شما تعریف نادرستی از عشق تحویل می دهند. سوال کردن از شریک عاطفی تان به منظور شناخت او شاید رمانتیک نباشد اما تنها راه هوشمندانه شناخت یک فرد است.
- شما نمی خواهید جواب ها را بدانید: دلیل دیگری که سوالات کافی نمی پرسیم این است که نمی خواهیم جواب هایشان را بدانیم زیرا ممکن است جواب هایی که خواهیم شنید دوست نداشته باشیم.
نمی خواهیم چیز بدی بشنویم. ممکن است مستاصل باشیم و یا این که بخواهیم رابطه تمام نشود و موفق باشد. شما از بحث درباره ی چیزی که ممکن است رویاهایتان را خراب کند، اجتناب می کنید.
ما چنان به دنبال این هستیم که چرا باید کسی را دوست داشته باشیم که وقت کافی برای پرداختن به این که چرا نباید او را دوست داشته باشیم، پیدا نمی کنیم. از پرسیدن سوالاتی که ممکن است این رابطه ی خوب را خراب کنند، بیزارید.
- هراس دارید: ممکن است از این که شریک عاطفی تان از شما نیز سوالاتی بکند، هراس داشته باشید. می خواهید تا بدین وسیله آنها را از سوال کردن راجع به خودتان بازدارید، بنابراین شما نیز چیزی از آنها نمی پرسید.
وقتی از کسی که هستید و یا کسی که بوده اید احساس خوبی ندارید، از خود و یا زندگی تان راضی نیستید، از گذشته ی خود شرمسارید و زخم های شما شفا نگرفته اند، از کارهایی که در حال حاضر انجام می دهید، احساس گناه می کنید و تصویر ذهنی خوبی از خودتان ندارید در نتیجه به طرزی ناخودآگاه از دقیق شدن یا ریز بین شدن به زندگی شریک عاطفی تان خودداری می کنید، گویی می گویید: (من کاری به کار تو ندارم، تو هم کاری به کار من نداشته باش) پر واضح است که دو نفر که این بازی را می کنند، رابطه ای ناسالم و مختل خواهند داشت.
در رابطه نسبت به چه موضوعاتی لازم است شناخت پیدا کنیم
هر چه شناخت و اطلاعات شما درباره ی کسی بیشتر باشد، بهتر می توانید تصمیم بگیرید، آیا برای شما شریک عاطفی خوبی خواهد بود یا نه. هر چه اطلاعات شما درباره ی فردی کمتر باشد، احتمال پشیمانی شما بیشتر خواهد بود.
اطلاع داشتن به این معنا نیست که شما یک کنترل گر حرفه ای شوید طوری که از شناخت خود باز بمانید یا اینکه اطلاع داشتن، تضمین موفقیت شما در رابطه نست اما یکی از عواملی ست که لازم است در رابطه به آن پرداخته شود طوری که از سوال پرسیدن به دلایلی که گفته شد، فرار نکنیم.
موضوعاتی که لازم است درباره ی آنها اطلاعات داشته باشیم عبارتند از؛
- وضعیت خانوادگی و کیفیت روابط خانوادگی او.
- روابط قبلی او و دلایل بهم خوردن آنها.
- درس های آموخته شده از تجارب زندگی او.
- اخلاقیات و ارزش های او.
- نگرش و طرز برخورد او در مواجهه با عشق، تعهد و برقراری ارتباط.
- فلسفه ی روحی و مذهبی او.
- اهداف زندگی شخصی و شغلی (حرفه ای) او.
اشتباه دوم در رابطه؛ نادیده می گیریم
یکی دیگر از اشتباهاتی که در ورود به رابطه ممکن است با آن رو به رو شویم این است که علائم هشدار دهنده را که حاکی از مشکلات بالقوه هستند، نادیده می گیریم.
- آیا تا به حال به دلیل بی توجهی به چیزی که شریک عاطفی تان انجام داده بود، احساس حماقت کرده اید؟
- آیا وقتی که به روابط گذشته تان نگاه می کنید، چیزهایی می بینید که آن وقت نمی دیدید؟
- آیا شما فکر می کنید شخص مثبتی هستید و تنها نکات خوب و مثبت دیگران و اتفاقات را می بینید؟
اگر به یکی از سوالات بالا جواب مثبت دادید، احتمالاً این اشتباه را در رابطه مرتکب شده اید.
چیزی از کسی که به ازدواج با او فکر می کنید، مشاهده می کنید که نشانگر این واقعیت است که باید محتاط تر باشید، اما خودآگاه یا ناخودآگاه ترجیح می دهید که از آن چشم پوشی کنید.
شما این کار را به یکی از طرق زیر انجام می دهید
با کم اهمیت جلوه دادن آن: (او واقعاً آنقدرها هم نمی نوشد. بیشتر آخر هفته ها به علاوه فقط هم…)
با توجیه کردن کارهای او: (من می دانم که ممکن است حسود به نظر بیاید اما این فقط به آن دلیل است که شوهر قبلی اش به او خیانت کرد و به او احساس ناامنی زیادی داد. او واقعاً از این رفتارش منظوری ندارد.)
با منطقی جلوه دادن کارهای او: (احمقانه است اگر او به دنبال شغل جدیدی بگردد. آن هم وقتی که چیزی نمانده است تا (متن) سناریوی خود را بفروشد. با این کار او وقت بیشتری خواهد داشت تا نسخه ی نهایی اش را ویرایش کرده و با چند آژانس و کارگردان ملاقات نماید.)
مضحک است اما هر اندازه مهربان تر و مثبت تر باشید، به همان میزان نیز مستعد آن خواهید بود تا علامت های خطر را در مورد روابط تان نادیده بگیرید.
اگر عادت دارید که به دنبال چیزهای خوب و مثبت افراد باشید و توانایی های بالقوه ی آنها را ببیند، آن گاه از ویژگی ها و رفتارهای ناراحت کننده ی شریک عاطفی تان چشم پوشی کنید و در نهایت به این نتیجه ی تلخ می رسید که می بایست در ابتدا توجه بیشتری می کردید.
نادیده گرفتن علامت های هشدار دهنده از مشکلات احتمالی، یکی از خطرناک ترین اشتباهاتی است که ما به هنگام ورود به رابطه، مرتکب می شویم.
ما چشممان را به روی چیزهایی که نمی خواهیم ببینیم، می بندیم و بدین گونه خود را آبستن یاس، ناامیدی، اجحاف و خشم می کنیم: (بار اول که با تو آشنا شدم، این طور نبودی) (اگر می دانستم که چنین مشکلی داری، هرگز خودم را گرفتار تو نمی کردم) (تو تغییر کرده ای، این طور نبودی.) اینها چیزهایی هستند که زمانی که به ناچار با حقیقت روبه رو می شویم، به همسر خود می گوییم. صرف نظر از مواردی که در آن کسی آگاهانه و از روی عمد ما را گول می زند، اغلب این ماییم که خود را گول می زنیم.
برخی از نشانه های هشدار دهنده در ورود به رابطه
در زیر نمونه هایی از برخی نشانه های هشداردهنده آورده ایم:
- از صحبت کردن در مورد گذشته ی خود اجتناب می کند. از پاسخ به سوالات طفره می رود یا این که آنها را کم اهمیت جلوه می دهد.
- زیاد خانواده اش را نمی بیند یا با آنها صحبت نمی کند.
- همچنان با شریک عاطفی قبلی خود تماس های مکرر برقرار می کند. مرتب با آنها صحبت می کند یا به آنها تلفن می زند و شما را در دوستی با آنها وارد نمی کند یا معرفیتان نمی کند.
- بسیار و به طور افراطی درگیر خانواده است یعنی از خود هیچ نظری ندارد و به خانواده اجازه می دهد تماما به او امر و نهی کنند به عبارتی حد و مرزی در رابطه با خانواده نمی شناسد.
- مشروبات الکلی نوشیده یا مواد مخدر مصرف می کند، نمی تواند که بدون آنها رابطه ی جنسی داشته یا که (خوش) باشد. قادر نخواهد بود که بدون مهمانی بازی و پهن کردن بساط در کنار دیگران باشد.
- بی نهایت سفت و دقیق بوده و مرتباً عشق، محبت، توجه و هدایای بسیار به پایتان می ریزد. این طور به نظر می آید که (بیست و چهار ساعته) فقط به شما فکر می کند.
- نسبت به شریک قبلی خود بسیار عصبانی بوده و مدام او را به خاطر مشکلاتی که داشتند، مقصر می داند.
- می خواهد که همه جا رئیس باشد. همیشه خود را خیلی قوی جا می زند و همواره (می داند که چه می خواهد) و هیچگونه احساس ترس یا آسیب پذیری بروز نمی دهد.
با نشانه های هشدار دهنده ای که در رابطه مشاهده می کنیم چه کار کنیم
مقصود از این بخش این نیست که شما را چنان وحشت زده کند تا به مجرد مشاهده ی هر گونه نقطه ضعف در شریک عاطفی شما پا به فرار بگذارید و دچار وسواس شوید.
همگی ما کوله باری از احساسات حل و فصل نشده را با خود به رابطه مان می آوریم و کسی را پیدا نخواهید کرد که هیچ گونه نشانه ی هشداردهنده ای از خود بروز ندهد.
سوالی کلیدی که لازم است در اینجا از خود بپرسیم این است که:
اگر بر فرض مایل باشم که با او و نقاط ضعف اش سر و کله بزنم، آیا او نیز به همان اندازه بر نقاط ضعف خود واقف بوده است و میل دارد که در رفع آنها بکوشد؟
هنگامی در یک رابطه، مشکلات می توانند حل شوند که هر دو طرف، نقاط ضعف خود را انکار نکنند. در صورت انکار تقریباً غیرممکن خواهد بود که آن دو، رابطه ی موفقی داشته باشند.
اشتباه سوم در رابطه؛ سازش های عجولانه و زود هنگام
سومین اشتباه رایجی که در روابط مرتکب می شویم، (سازش های عجولانه و زودهنگام) است: هر گونه تغییر و ویرایش ارزش ها، رفتارها و عادت هایتان تنها به این امید که وانمود کنید شما و شریک عاطفی تان از توافق و هماهنگی کافی برخوردارید.
شما این فرآیند سازش را در ابتدای رابطه با چشم پوشی و کوتاه آمدن از آن چه برایتان اهمیت دارد انجام می دهید، تا رابطه تان را حفظ کنید. هنگامی که درمی یابید عقاید، باورهایتان، علایق و دوستانتان به مذاق طرف مقابل شما خوش نمی آیند، ممکن است بخواهید برایشان اهمیت کمتری قائل شوید تا وانمود کنید بیش از آنچه عملاً واقعیت دارد با یکدیگر تفاهم دارید.
شما از آن رو سازش می کنید که مستاصل (دوست داشته شدن) هستید و می ترسید که رابطه تان شکست بخورد. شریک عاطفی شما حتی ممکن است نخواهد آنچه هستید و باور دارید را ترک گویید بلکه ممکن است این خود شما باشید. بنابراین سعی می کنید وانمود کنید که برای یکدیگر آفریده شده اید، پس به رنگ او درمی آیید.
تمامی روابط سالم حاوی درجاتی از سازش کاری هستند و وقتی که متعهد کسی شدید، دیگر نمی توانید مانند دوران مجردی زندگی کنید اما وقتی به منظور اجتناب از درگیری و برخورد سازش کنید مرتکب اشتباه شده اید.
راه چاره این است که ارزش ها و علایق خود را بشناسید و بعد وارد رابطه شوید. پیش از هر چیز به خودتان متعهد باشید و سپس به شریک عاطفی خود، اصلاً در صورت تعهد به خود می توانید به دیگری هم تعهد بدهید و پایبند باشید.
نتیجه:
در این مقاله به 3 اشتباه رایج و کلیدی برای ورود به یک رابطه پرداختیم که عبارتند از؛
نپرسیدن سوالات کافی، نادیده گرفتن علائم هشداردهنده و سازش های عجولانه و زود هنگام. شناخت و آگاهی نسبت به این اشتباهات در برقراری یک رابطه ی سالم به ما کمک و یاری می رساند.
قطعاً اشتباهات برای ورود به یک رابطه، همین 3 مورد نیستند اما این سه از مهم ترین ها هستند پس لازم است این موارد را نادیده نگیریم و در رابطه هایمان در نظر بگیریم.
274 Responses
چقدر استاد کامل و بجا و مفید
مطالب بسیار عالی و مفید
واقعا هرکسی قدر عشق و نمیدونه و درک درستی ازش نداره
بازم با مطالب زیباتون ترکوندید
بنظر من که دیگه عشق وجود نداره
درس های آموخته شده از تجارب زندگی او به عقید من مهم هست چون تحصیلات روحیات و اخلاقات فرد درجه بندی میکنه
همه موارد کاملا درسته و باید انجام بشه و پرسیده بشه مخصوصا اهداف زندگی شخصی و شغلی
همه موارد کاملا درسته و باید انجام بشه و پرسیده بشه مخصوصا اهداف زندگی شخصی و شغلی
اخلاقیات و ارزش های او از ویژگی های مهم هست چون چهره و ظاهر یک زمانی عادی میشه اما این اخلاق فرد هست که در همه حال باهاش مواجهه میشیم
به نظر من روابط قبلی او و دلایل بهم خوردن آن از سوالات مهم هست که کاملا باید پاسخ بده بلاخره اثر های روابط قبلی بر روی آدم باقی می ماند
کاملا درسته موضوع وضعیت خانوادگی و کیفیت روابط خانوادگی او. از مهمترین معیار هاست که باید درموردش تحقیق کرد در واقعه نه تنها با خود شخص بلکه خانوادش هم یک عمر ا ارتباط داریم
ممنونم استاد خیلی مفید و دقیق بود
بهترین نکته
میشه گفت واقعا عالی بود
۳ اشتباه که واقعا باید بدونیم مرسی استاد
نکته های مفیدی بود
عالی بود واقعا استاد
عالی بود
متن درست و کاربردی بود واقعا
دقیقا ۳اشتباه برای شروع رابطه
بهترین توضیحاتی بود که تاحالا دیده بودم
سه مورد از بهترین هاشو گفتین
استاد عزیز🌻
واقعه بهش نیاز داشتم ممنون
عالی بود
ممنون که این مطالب ارزشمند رو در اختیارمون قرار میدید
من همیشه به دنبال راهکارهای مثبت و سازنده در رابطه هستم و این مقاله به نیازمندیهای من پاسخ داد. ممنون بابت این مطلب خوب
این مقاله واقعاً به من کمک کرد تا در رابطه هایم بهتر عمل کنم و از اشتباهات رایج دوری کنم. ممنون بابت این مطلب مفید
این مطلب به من یادآوری کرد که در رابطه ها باید همواره به نکات مثبت توجه کنیم و از اشتباهات رایج دوری کنیم. ممنونم بابت این مقاله خوب
این مقاله نشان داد که در رابطه ها باید به نکات مثبت تمرکز کنیم و از اشتباهات رایج دوری کنیم. من قصد دارم این نکات را در زندگی عاطفی خودم به کار ببرم
خیلی عالی و کامل بود
این مطلب واقعاً به من کمک کرد تا اشتباهات رایج در رابطه را بشناسم و از آنها پرهیز کنم. ممنونم بابت این مقاله بسیار خوب
نباید توی رابطه این اشتباه و کرد و مثل گذشته چشم و گوش بسته فقط با دیدار خوشت بیاد حتما باید سوالاتی بپرسی که شناخت پیدا کنی ممنون از مقاله کاملتون
عالی بود واقعا مقاله کاملی بود
این مقاله به من یادآوری کرد که در رابطه ها باید همواره مثبت و سازنده باشیم من قصد دارم این نکات را به عمل بیاورم
عالی بود واقعا توی رابطه خیلی باید مراقب بود
این مقاله حاوی نکات بسیار مفیدی در مورد روابط است من حتماً این نکات را در زندگی عاطفی خودم اجرا خواهم کرد
دقیقا توی رابطه باید یسری سوالات رو پرسید تا بهتر بشه تصمیم گرفت چشم و گوش بسته نمیشه
من همیشه به دنبال راهکارهای مثبت در رابطه هستم و این مطلب واقعاً به نیازمندیهای من پاسخ داد ممنون بابت این مقاله خوب
این مقاله واقعاً به من کمک کرد تا اشتباهات رایج در رابطه را بشناسم و از آنها دوری کنم خیلی ممنون.
من همیشه به دنبال راهکارهای مثبت و سازنده در رابطه هستم و این مطلب واقعاً مفید بود ممنون بابت اشتراک گذاری
مچکرم ازتون
عالی بودش
ب همچین مقاله ای نیاز داشتم ممنون
کاربردی بود
واقعا نیاز بود مرسی
مقاله بینظیری بود خیلی کمک کننده است
قبل تایید رابطه و جدی شدنش باید خوب سوال و جواب بشه تا بفهمن به درد هم میخورن یا نه
بنظر خودمم مهمترین اصل یک رابطه اعتماد دو طرفه باید اول طرفو بسنجی ببینی شکاک هست یا نه
چقدر خوب بود واقعا خیلیا نیاز دارن اینچیزا رو بدونن مخصوصا اونا که تازه وارد رابطه شدن
خداروشکر من با همسرم خیلی رابطه خوبی دارم چونکه همیشه با ارامش صحبت کردیم باهم
هر دو باید مثل رفیق باشین باهم❤️
باید صادقانه باهم برخورد کنن هر دو طرف تا مشکلی بینشون نمونه
یکی از دلایلی که رابطه ها زود خراب میشه همین سوال نپرسیدنه
ممنون واقعا خیلی مقاله خوبی بود👏🏻👏🏻
بنظرم اگه عشقتون ارزششو داره بمونید و براش بجنگید
کاملا درسته اول باید از خودمون شناخت کافی داشته باشیم و بعد وارد ی رابطه بشیم
سازش عجولانه و نادرست باعث داشتن ی رابطه ناپایدار میشه
وقتی رفتار بدی از طرف میبینم باید باهاش درباره اون رفتار حرف بزنیم و متوجه کنیم طرفمون رو ک این رفتار باعث رنجش من شده ن اینک سازش الکی کنیم و از حرف زدن فرار کنیم
وقتی با کسی وارد رابطه میشیم ما نسبت ب اون رابطه تعهد داریم و نباید مث دوران مجردی رفتار کنیم
دقیقا👏وقتی سوالی از طرف نمپرسیم از طرف شناخت خوبی پیدا نمیکنیم و معمولا بخاطر اینک از جواب اون سوال فرار میکنیم ترجیح میدیم سوالی نپرسیم
اگر عاسق باشن این چیزا حل میشه بنظرم .عاشق واقعی نیستن و رابطه به گند گشیده میشه
وقتی یکی کلن تو رابطه به فکر خودشه و برای طرق ارزش قاعل نیس .دیگه اصن یعنی گندکاری
اره باید بدونن که تو رابطه چیگارر کنن چه واکنشایی نسون بدن
بنظر من این مقاله خیلی تاثیرگزاره هرکسی باید بخونه اینو
ایول دقیقا چقد حق بود این مقاله
واقعاً جملاتتون بایدباطلا نوشت کاملا حرفاتون درسته آقای قورچیان اول باید علاقه های خودوارزش خود روشناخت بعدواردرابطه شد
کاملاً درسته مامیخوایم چیزهایی که به نفعمون هست و قبول کنیم چشممون روحقیقت میبندیم
اگر ماوقتی وارد رابطهای میشیم سوالی نمیپرسیم به این دلیل هست که احساسی عمل میکنیم به نکات خوبی اشاره کردید
مقاله کامل و جامعی بودانسان قبل ازواردشدن دررابطه ای بایدکامل طرف مقابل روبشناسه ورومانتیکی واحساسی عمل نکنن
یکی از اشتباهات این که وقتی وارد رابطهای میشیم سوالات کافی نمیپرسیم
خوشم اومددست اونی ک طراحی کرده ممنون
چقدخوب بود
مچکرم ازتون
واقعا اینایی ک گفتین برای رابطه خیلی مفیدبود
ازاین مقاله ها بیشتر بزارین
من ک خیلی خوشم اومد و واقعا بدردم خورد
خیلی درست توضیح دادین استاد
وای چه مقاله ی کاربردی☺️
ممنون ازتون استاد
عالی بودو مفید
قطعا همیشه یه چیزایی نادیده گرفته میشه که رابطه به جاهای ناجور کشیده میشه
بنظرم همیشه به بهترین شکل طرفتو بشناس بعد باهاش برو تو رابطه
خیلی مقاله جالب و آموزنده ای بود
بنظرم همیشه باید قشنگ اون طرفو و شناخت و وارد رابطه عاطفی شد وگرنه هزاران هزار مشکل پیش میاد
چه زیبا و کاربردی
توی رابطه باید خیلی مواظب نشانه های اخلاقی و رفتاری طرف مقابلمون باشیم با دیدن نشانه ها میتونیم به مشاور مراجعه کنیم
ممنون که ما رو با مقاله های زیباتون آگاه میکنید
سرکوب پارتنر در رابطه باعث ضعف اون شخص میشه آغاز متزلزل شدن این رابطه
بسار عالی👏👏👏
اگر به خاطر از دست ندادن رابطه به هر خواسته ای از طرف مقابلشون تن بدن بزرگترین اشتباه رو درحق خودشون کردن
ممنون از مقاله زیباتون
سوالات مداوم درباره خودش و خانواده اش باعث شناخت بیشتر میشه پس این افکار رو بریزید دور که اگه بپرسم فضولی تلقی میشه
احسنت ب شما استاد
اگر از همون اول نشانه ها رو جدی بگیریم توی یک رابطه سمی نمیمونیم
مقاله عالی و پرمحتوایی بود
شناختن خیلی مهمه تو رابطه
برای خارج شدن از یه رابطه سمی چیکار باید کنیم ؟
دقیقا درسته با هرچیزی ساختن باعث میشه ارزش خودمونو بیاریم پایین
همه مشکلات یک رابطه اشتباه رو گفتید ممنون از مقاله خوبتون
خیلی عالی بود
تصمیم عجولانه باعث مشکلات زیادی میشه
نتیجه خیلی جالب بود
خیلی اصولی توضیح دادید استاد
واقعا از این مقاله لذت بردم خیلی
خجالت کشیدن و نپرسیدن سوال خیلی باعث اختلاف میشه
وای چه مقاله زیبا و کاربردی لذت بردم واقعا
عالی بود عزیزم بهترین هایید
چه قشنگ توضیح دادید و به نکات خیلی ظریفی اشاره کردید
بهترین هستید آقای قورچیان همیشه همه چیز رو به بهترین شکل توضیح میدید
خیلی قشنگ و اصولی و کامل و جامع توضیح دادید باریکلا
درود واقعا تحسین به شما
خیلی خوب بوددد مرسی
واقعا تخصصتون رو تو مقاله جای دادید
خیلی موثر بود امتحانش بی نظیر بود واسم
بسیار عالی
واقعا بهترین چیزی بود که خوندم ارزش خوندن داشت
خیلی حق بود دقیقا همینطوره
بی نقص و کامل بود
خیلی کمک کرد بهم مقالتون واقعا عالیه
متشکرم واقعا کار ساز بود
خیلی عالی بود استاد مرسی
واقعا همینطوره
مرسی واقعا زیبا بود
ممنون بخاطر مقاله کاملتون استاد
دقیقاااا همینطوره بی نقص بود
دقیقا با واقعیت خودم صدق میکرد متشکرم
وای اره دقیقا همینطوره اشتباه های رایج منم هست
خفن بود
بی نظیر بود متشکرم
راست میگید یه جاهایی احتیاط واجب تره
دقیقا نظر منم همینه
خیلی موافقم نظر منم همینه
واقعا۵ستاره کمشه
ممنون
عالی بود
متشکرم از اطلاعات که در اختیار ما میزارید
بیشتر در این مورد بزارین ممنون
خوشم اومد از مقالتون
آموزنده بود
بهترینی واقعا
ممنون ازتون بابت مقاله ی خوبتون
عالی بود
Wooow
درسته ممنون
اطلاعات مفیدی بود ممنون
تشکررررر
آدما همونجور که نشون میدن هستن و باید اینو در نظر بگیریم
رفتار و اخلاق هارو باید در نظر بگیریم
ممنون از اطلاعات مفید شما
👌👌لایک داری
رابطه خیلی چیز مهمیه
✨️
مقاله رو که خوندم فهمیدم چی ب چیه
جالب بود برام
👍👍
من خودم به شخصه دارم میگم مقالهاتون عالیه
Liek
حرفاتون درسته
همینا خیلی مهمن
عالی دقیقا همینطوره ک میگین
ای کاش همه این مقاله رو بخونند تا بفهمند که موندن توی هر رابطه سمی ای کار درستی نیست
ای کاش نکات بیشتری رو ذکر میکردید به شدت مفید بود ممنون
سپاس از مقاله مفیدتون
ممنون برای اطلاعات مفیدی که در مقالتون ذکر کردید
واقعا همینطوره نباید با هر عیبی که طرف مقابلمون داره کنار بیایم باید اون مشکل رو حل کنیم
یکی از بهترین مقاله ها درمورد رابطه عاطفی همینه سپاسگزارم
خیلی از افراد با در نظر نگرفتن این مسائل لطمه بزرگی به رابطشون میزنن بنابراین همه باید این مقاله مفید رو بخونند
خیلی عمیق و کاربردی به این موضوع پرداخته شده بود ممنون از مقاله ارزشمندتون
استاد عزیز خیلی مطلب مهمی بود واقعا ممنون از اشتراک گذاریش.امیدارم یه روز همه بهترین رابطه هارو داشته باشن
اگه همه این مقاله رو بخونند فکر نمیکنم دیگه به مشکل بخورند در رابطه عاطفیشون ممنون از مطالبتون
یکی از دلایل هایی که طلاق ها زیاد شده تصمیم های عجولانه.اکثرا کم سن هستند و تصمیم ها آنی و زودگزر میگیرن
باید متناسب با روحیات و شخصیتمون فرد رابطمونو پیدا کنیم قشنگ بسنجیم اونو شاید کمی بعد حتی رفتار های کوچیکشم رو مخ بود
اصلا بعضیا انقدر خیانت میکنن که من خودم به شخصه میترسم وارده رابطه بشم کاش همه درست رفتار کنن
عشق درسته مقدسه اما باید خیلی مواظب طرفمون باشیم و کورکورانه انتخاب نکنیم
ادما قبل ورود به رابطه باید با خودشون و نقطه ضعفشونو بشناسن و رو خودشون کارکنن
من خودم سعی میکنم قبل ورودبه یک رابطه خوب طرف مقابلمو بشناسم که بعد ضربه نخورم و خودم اذیت بشم
بعضیا فکر میکنن رابطه بچه بازیه و فقط واسه هوس هاشون جلو میان کاش همه این نکاتو رعایت کنن
باید قبل ورود به رابطه کاملا طرف مقابلمونو بسنجیم ببینیم اصلا بهم میخوریم یا نه و صرفا تفریحی نباشه
چقدر حق بود این مطلق واقعا یکی از اشتباهات ما سوال نپرسیدنه دوست ندارم جواب تلخ بشنویم
ممنون از اینک مارو برای روابطمون راهنمایی میکنید🌹
وقتی شناخت کافی داشته باشیم درباره طرفی که قصد داریم باهاش وارد رابطه بشیم و بدونیم چ رفتارهای خوب و بدی داره یهو وسط رابطه به مشکل نمیخوریم چون از اول میدونستیم این شخص چنین رفتاری داره، اما وقتی ندونسته و بدون شناخت وارد ی رابطه میشیم هم به طرف مقابل ضربه روحی میزنیم و هم خودمون.
ممنون از شما که اطلاعات مفیدی رو برای ما به اشتراک میزارید🌹
وقتی این اشتباهات رو انجام میدیم باعث میشه با شخصی وارد رابطه شیم که هیچ شناختی ازش نداریم و این رابطه پایدار و خوبی نیست.
بله همین سه اشتباه رایج هست ک مارو وارد ی رابطهی نادرست میکنه.اگه همین اشتباهات رو اصلاح کنیم و اول از طرف مقابل شناخت خوبی پیدا کنیم شاید رابطه ای پایدارتر و بهتر تجربه کنیم.
به نظرم باید اول خودمون و علایقمون رو بشناسیم و بعد هم طرف مقابلمون رو، و بررسی کنیم ک آیا این فرد شخص مورد نظر ما هستش یا خیر.
مرسی بابت اطلاعی ک در اختیارمون گذاشتین واقعا با ب کارگیری همین روش ها میشه ی رابطه خوب داشت ممنون از مقاله خوبتون.
دقیقا سوالاتی که میپرسیم توی رابطمون خیلی تاثیر گذاره
با کمک مقاله شما خیلی از اشتباهاتم رو حذف کردم بسیار مفید و به یاد ماندنی بود
عالیی بود استاد
تشکر خیلی زیاد از شما❤🙏
عالی بود ممنون از سخنانتون
ممنون از شما🌹
یه چند روزی بود که در رابطم موجب اشتباهات زیادی شده بودم تا با این مقاله رو به رو شدم
یکی از کاملترین و بهترین مقاله هایی بود که مطالعه کردم
کاملا درسته توی رابطه باید احترام باشه
عالی بود ممنون
شما باعث شدید دیگه مرتکب اشتباه نشم ممنون ازتون
بسیار مفید و به یاد ماندنی👍
واقعا مقاله عالی و کاملی بود ممنون ازتون
وقتی از اول یک اشتباه اون شخص رو نادیده میگیریم کم کم باعث میشه هر رفتاری ک دلشون میخاد با ما بکنن وقتی ب خودمون میایم میبینیم برای طرف تمام ارزش های خودمون رو زیر پا گذاشتیم.
توی رابطه یسری سوالاتی یاید پرسیده بشه که شناخت پیدا کنی از پارتنرت و اگه پاسخ کامل و صادقانه ای داده بشه میتونه توی رابطه خیلی کمک کنه
مقاله تون واقعا خیلی کمکم کرد خیلی خیلی ممنون ازتون
شما واقعا خیلی خوبید بسیار ممنون از شما 😢🌹🌹
متاسفانه وقتی دلمون رو به کسی میسپاریم تا وقتی با اون شخص توی رابطه هستیم متوجه بد بودن رفتار اون شخص و توهین هایی ک به ما میکنه ، نیستیم.و بعد از جدایی میفهمیم ک چقدر به خودمون ضربه زدیم با این شخص.
خیلی عالی بود واقعا
ممنون از شما و مقاله بسیار عالیتون
واقعا توی رابطه باید خیلی چیزارو از طرف مقابلت بدونی
خیلی مقاله تون مفید بود واقعا بهتره بگم من قبل از اینکه این مقاله رو بخونم خیلی اشتباهات رو مرتکب میشدم🌹🙏
اول باید طرف رو بشناسیم و بعد تصمیم بگیریم ک میتونیم وارد رابطه با این شخص بشیم یا خیر. ک متاسفانه اکثرا اول وارد رابطه میشن و بعد ک شناختی از رفتار و اخلاق طرف پیدا میکنیم میبینیم این شخص کاملا با شخصی ک همیشه در رویاهای ما بوده متضاد هستش.
بله، مطلب خوبی در این مقاله نوشته شده است. تأکید بر شناخت اشتباهات رایج و کلیدی در روابط بسیار مفید است
من بیشتر بخاطر اینک طرف مقابلم از گذشتهی من چیزی نپرسه، من هم سوالی در این باره ازشون نمیپرسم 🥲
مقاله جالبی بود و نکات مهمی را توضیح داده. 👌
از خوندنش لذت بردم
جالب بود👍
به عنوان یک مبتدی در این زمینه، این نکات کلیدی برای من بسیار مفید بودند.
به نظر من اولین اشتباه که باید همه ازش پرهیز کنیم، نادیده گرفتن
این مقاله واقعاً عالی بود
من خیلی با این مقاله موافقم. اون نشون داده که اشتباهات کوچکی که توی روابطمون میکنیم، میتونه تاثیر بزرگی داشته باشه.
من خیلی با این مقاله موافقم. اون نشون داده که اشتباهات کوچکی که توی روابطمون میکنیم، میتونه تاثیر بزرگی داشته باشه.
محدود کردن طرف مقابل و سلطه گر بودن میتونه شخص رو برای خارج شدن از رابطه مصمم کنه پس باید اون خوی سرکش و رئیس مابانه خودمون رو کنترل کنیم که باعث ایجاد مشکل توی رابطه نشه
واقعا به نکته های خوبی توی این مقاله اشاره شده
😍🌷
ارزش قائل بودن برای شخصیت خودمون توی رابطه خیلی خوبه چون دیگه نمیتونن مارو کوچیک وتحقیر کنن
خیلی عالی بود نکاتتون ممنون♥️🥰
حس خود بزرگ بینی همیشه روابط رو مشکل میکنه باید با شناخت کافی از هم میتونه این مساله رو حل کنه
مقاله خیلی عالی بود ممنون از شما🙏🌷
خیلی مقاله عالی و قوی بود خسوصا که این اشتباه ها زیاد توی روابطمون پیش میاد
احترام متقابل و گوش دادن به هم بدون دخالت بیجا و سرزنش کردن خیلی میتونه کمک کنه به رابطه
شخصی که باهاش آشنا میشیم خصوصیات منفی هم داره و ما نباید براساس نقاط مثبت با این شخص وارد رابطه بشیم
چون بعدن با دیدن خلقیات منی ممکنه که توی عشق و احساسمون دو دلی به وجود بیاد
خیلی عالی
خیلی مقاله خوبی بود و اطلاعات منو بیشتر کرد
بنظرم برای شروع یک رابطه
باید سوالات زیادی درباره خانواده
واخلاقیات طرف مقابلمون پرسیده بشه.
خانواده نقش مهم و کلیدی در رابطه داره
اینکه خانواده کنترل گر هستند یا خود شخص تصمیم گیری میکنه
بسیار عالی بود ممنون ازتون
خیلی خوب بود ممنون از تیم قویتون
خیلی عالی بود سپاس از اطلاعات مفیدی ک به اشتراک میزارید
استفاده کردم ممنون شما همیشه نکته گو هستین
خیلی استفاده بردم
بسیار عالی بود
درسته باید با کسی باشیم که هر دو هم رو درک کنیم
خیلی خوب بود ممنون واقعا باید برای شروع یک رابطه عاطفی موارد زیادی رو مدنظر گرفت
لذت بردم
بسیار عالی بود واقعا
خیلی مقاله خوبی بود و اطلاعت منو بیشتر کرد ممنون ازتون
خیلی ممنون بابت نکات ارزنده
بسیار عالی و مفید
احترام متقابل
گوش دادن
ارتباط متقابل
به نظرمون اگر این نکات رو رعایت کنیم، روابطمون بهتر خواهد شد. دلیلی که به هم گوش دادیم و ارتباطمون رو تقویت کردیم.
کاملا درسته باید بدونیم آیا همونطور که ما با نقاط ضعف طرف مقابل کنار میایم برای اون شخص هم همینطوره یا خیر
“واقعا باید بگم که این مقاله خیلی جالب بود! اشتباههایی که توی رابطه برای ما اتفاق میوفته واقعاً مهمن. به نظر من بهتره که این اشتباهات رو کمتر کنیم تا رابطههامون بهتر بشه. مرسی بابت این مقاله!”
دقیقا درسته ممنون از شما
خیلی مهمه که بدونیم نگرش و طرز برخورد طرف مقابل با عشق و تعهد و روابط عاطفی چگونه است
ما باید بدونیم که آیا رفتارش با خانواده اش چگونه است و رفتار خوبی دارد و کیفیت روابطشان چجوریه
مرسی از شما استاد افراد زیادی هستند که به این ۳ مورد اصلا توجه نمیکنند و وارد رابطه میشند و این رابطه ها هم زود گذره
باید علایق خودرابشناسیم وبعد وارد یک رابطه بشیم
پرسیدن سوالات زیاد باعث میشه شناخت کافی از هم دیگر داشته باشند و بعد از شروع رابطه این رفتار ها رو وقتی میبینند و تعجب نکنند
قطعا اشتباهات ر برای ورود به یک رابطه همین سه اشتباه نیست بایدبرای شروع یک رابطه این مواردرادرنظربگیریم
نادیده گرفتن علائم هشدار دهنده باعث میشه که ما همیشه دیده مثبتی به شریک زندگی خودمون داشته باشیم و اشتباهات اون و اهمیت ندیم و زود ازش بگذریم
ممنون که انقد کامل و جامع توضیح دادید درباره ۳ اشتباه رایج در شروع یک رابطه عاطفی
سازش های عجولانه و زود هنگام باعث میشه که ما همیشه دید مثبت به شریک عاطفی خودمون داشته باشیم و رفتار های منفی اون به چشم نیاد زود ازش گذر کنیم
ممنون بابت نکته های خوبی که در اختیارمون قرار دادید
ارزش های خودمون رو بشناسیم..
خیلی مقاله عالی و سودمندی بود🌹
دقیقا همینه برای ورود به یک رابطه ما باید سوالاتی که داریم رو کامل از او بپرسیم
دقیقا درسته برای شروع یک رابطه سالم نیازه که سوالات زیادی و بپرسیم تا کامل شریک عاطفی خودمون رو بشناسیم
ممنون استاد که ۳ اشتباه رایج و کلیدی برای شروع یک رابطه را برامون توضیح دادین
مطالب شما بسیار آگاه کننده روشن و دقیق و توضیحات کاملی رو به ما ارائه دادید
بسیار بسیار آگاهی بنده رو نسبت به این مسئله بالا بردید و متشکرم که
واقعا جای تحسین داره ممنونم ارز تیمتون
متشکرم خیلی بی نقص هست
درسته هر رابطه ای یک درز داره که باید پوشیده بشه
بنظر من واسه تجربه یه رابطه خوب باید پیگیر مقالات و کارگاه باشیم عالییییی بود
خداروشکر که باهاتون آشنا شدم و تونستم بهره مند بشم از مقالات و کارگاه بی نظیرتون
بسیار خفن
استاد متشکرم ازتون خیلی عالی بود
بهبود روابطم با کارگاه و مقاله هاتون امکان پذیر شد ممنونم خدا خیرتون بده
کامل و بی نظیر بود مقاله تون
همراه شما خیلی کمکم کردید روابطم آسمون تا زمین تفاوت کرده
متشکرم