پرسش و پاسخدسته بندی: شفای زخمگرایش به جنس مخالف
مدیر سایت 4 سال قبل

سلام
سوال من این هست گرایش من و برادرم به جنس مخالف با تفاوت سنی زیاد عقده پدر یا مادر بودن رو درونمون داره نشون میده ؟
و اینکه الان واسه شفای این زخم باید به کی نامه بنویسم ؟
ممنون

1 پاسخ
مدیر سایت 4 سال قبل

سلام به شما🌹
یکی از دلایل گرایش به جنس مخالف با شرایطِ تفاوت سنی زیاد میتونه، وجود عقده ی پدر یا مادر باشه.
و اینکه لازمه یه توضیح مختصر در رابطه با شکل گرفتن عقده برای شما گفته بشه؛ عقده یعنی زخم یا زخم هایی از ما که شفا نگرفتن و جمع شدن.
زخم هایی که تبدیل به عقده میشن در واقع زخم های مربوط به خلأ یا نبود چیزی است یعنی زمانی که میگیم عقده ی پدر یا عقده ی مادر یعنی زخم هایی که از پدر یا مادر خوردیم و به ما نبود این دو رو انتقال دادن. به طور مثال از پدر یا مادر امنیت نگرفتیم، حامی بودن، صمیمیت و…. رو نگرفتیم و همیشه نبود و خلأشون رو گرفتیم و بدین شکل عقده ی پدر یا مادر در ما شکل گرفته.(پدر و مادر برای ما پدر و مادر سالمی نبودن و این نقش رو بلد نبودن ایفا کنن یعنی به شکل مخرب برامون پدر و مادری کردن)به دلیل همین خلأ و نبود نقش پدری و مادری هم جذب آدم هایی با سن بالا می شویم تا این عدم و نبود رو پر کنیم.
برای شفای هر زخمی لازم هست فرآیند نامه رو به هر آدم یا چیزی که به ما این زخم رو زدن، بنویسیم.
برای عقده ها هم لازمه، زخم های مربوط به اون عقده رو شناسایی کنیم و ببینیم این زخم ها رو از چه کسانی و یا چه چیزهایی خوردیم و بعد نامه ها رو به اون اشخاص بنویسیم.
با آرزوی بهترینها برای شما🌹